Iris Brkic

LISTA - vem är jag?

Jag hittade en lite annorlunda lista som jag tänkte att jag kunde bjuda på denna kväll. Det kanske kan vara kul för några av er dessutom att få veta lite mer om mig, eftersom jag ser att ni har blivit fler. Kul!! <3 Enjoy;

Vem är du vid matbordet? - Det beror väl lite på vem jag sitter med vid matbordet. Men vanligtvis är jag den som fokuserar mig på maten och njuter av min måltid. Jag älskar mat och det säger jag inte ens i ett försök om att vara "relatable". Jag genuint älskar mat och njuter av varje måltid jag får i mig haha.

På nattklubben? - Jag är bruden i baren som beställer sura drinkar, eller drinkar som inte ens finns på menyn. Tyvärr. Lol.

På stranden? - Jag älskar att steka i solen med en varm dryck i handen och skön musik i öronen. Är man vid ett riktigt hav (läs utomlands) älskar jag att ge mig på vågorna eller köra något bollspel, om man är ett större sällskap.

På efterfest? - Hur är man ens på efterfest? Glad, smått alkoholpåverkad, social? :)

I klädbutiker? - Jag är två olika personer när det kommer till klädbutiker. Är jag själv kan jag ägna en hel timme i butiken och inspektera varenda klädesplagg som finns. Men är jag med någon försöker jag snabba på processen och tittar på sådant som faktiskt ser fint ut hehe.

Hemma hos andra? - Detta beror helt och hållet på vem jag är hemma hos.

På morgonen? - Ett monster. Nä men jag är väl ganska seg på morgonen innan jag går upp ur sängen och får i mig ett glas vatten till att börja med. I övrigt är jag väldigt duktig på att gå upp på morgnarna och har inte direkt några svårigheter alls.

På flygplanet? - På flygplanet är jag den där personen som sitter med musik i öronen, helst en nackkudde och associerar endast när jag behöver. Av någon anledning är man alltid seg när man sitter på flyg, hela kroppen är liksom trött. Så jag föredrar att bara chilla.

Hemma en chill dag? - Iklädd mina mysigaste kläder, håret uppsatt och bänkad framför en av mina favoritserier eller Youtube. Lajf.

I ett förhållande? - Jag är den som älskar av hela mitt hjärta. Den som bryr mig, ibland kanske till och med lite för mycket. Den som aldrig finner det jobbigt att hjälpa eller ställa upp för min bättre halva. Jag ger mitt allt för den jag älskar, helt enkelt.

På kvällen? - Kvällarna är tiden på dagen då jag har mest tid. Jag gillar att pyssla om mig själv, måla naglarna, ha ansiktsmask och allt sånt härligt som hör till. Jag gillar även att sitta vid datorn och ta itu med mailen, om det behövs. Här hemma spelas det även mycket onlinespel, vilket kan vara kul ibland. Mario Kart exempelvis eller vår senaste favorit på Nintendo - Snipperclips!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas